miércoles, 9 de diciembre de 2020

Icona tirotejada de Síria a la parròquia

El dia 8 de desembre, solemnitat de la Immaculada Concepció, va arribar a la parròquia a través de l'entitat Ajuda a l'Església Necessitada (AIN), una icona procedent de Síria que va ser tirotejada i que encara manté el casquet d'una bala. La icona representa l'Anunciació de l'àngel Gabriel a la Mare de Déu, on li anunciava que seria la Mare de Déu, relat que es llegia precisament en l'evangeli de la Missa d'aquell dia.

La presència d'aquesta icona a la parròquia ens recorda aquella part de l'Església que és perseguida, on es destrueixen els temples i els símbols religiosos, on germans nostres pateixen violència i fins i tot martiri. Algunes entitats com Ajuda a l'Església Necessitada ens ajuden a tenir present aquesta Església que no surt als mitjans de comunicació, però que és real i que no ens pot deixar indiferents.

El primer que hem de fer, es estar ben informats, i ser conscients d'aquesta trista realitat, i davant del patiment de tants germans nostres en la fe, veure el que cadascú pot fer, segons les seves possibilitats, difondre aquesta persecució, pregar pels cristians d'aquestes terres i col·laborar econòmicament amb les diverses iniciatives que es fan per ajudar l'Església perseguida. Per més informació podeu adreçar-vos a la web: https://www.ayudaalaiglesianecesitada.org/

No hay comentarios:

Publicar un comentario