jueves, 21 de septiembre de 2023

Funeral per Antoni Vila Casas


La parròquia de Sant Gregori va quedar petita per acomiadar el Sr. Antoni Vila Casas, que va morir el 14 de setembre de 2023. Per voluntat expressa del difunt la Missa es va realitzar a la nostra parròquia, després de descartar la basílica dels Sants Just i Pastor, que era l'altre opció que havia donat el finat, però amb un aforament molt més petit. 

La Missa Funeral  es va realitzar el dimecres 20 de setembre a les 7 de la tarda i va ser presidida pel nostre rector, Mn. Octavi. La cerimònia va comptar amb la presència de l'actual president de la Generalitat, el Sr. Pere Aragonés i de dos dels seus antecessors, el Sr. José Montilla i el Sr. Jordi Pujol. També hi era present l'actual Batlle de Barcelona, Sr. Jaume Collboni, i el seu antecessor el Sr. Xavier Trías, altres personalitats presents van ser la consellera de cultura, Sra. Natàlia Garriga o l'ex-presidenta del Parlament Sra. Laura Borràs. Moltes personalitats del món cultural i econòmic català també van participar de l'Eucaristia.

Mn. Octavi va recordar a l'homilia la humilitat i la generositat del Sr. Vila Casas, que després d'una esplèndida carrera empresarial a l'àmbit de les farmacèutiques, es va convertir en un mecenes del món artístic, i un filantrop de causes nobles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario